Openingstijden van het restaurant:

*elke dag (1 april tot 18 september) en van donderdag tot maandag (7oktober tot 31 maart),

*middag van 12u00 tot 13u30,

*avond van 19u00 tot 20u30,

*sluitingsuur 24u00,

*jaarlijks verlof van 6 maart tot 16 maart 2022,

*jaarlijks verlof van 18 september tot 6 oktober 2022.

 

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

 

Onder aan de pagina kiest u eerst één van onze formules, daarna stelt u zelf uw menu samen met de gerechten uit onze kaart.

Wij beschikken over 7 gerechten: 2 vegetarisch, 2 vis, 2 vlees en 1 surf en turf.

Elk gerecht kan u zowel kiezen als voor- of hoofdgerecht, waarmee u zelf uw menu samenstelt.

Boven de formules vindt u ook 3 desserten en 1 kaasgerecht, dit dient ook op voorhand gekozen te worden.

 

Deze kaart loopt van 25 april 2021 tot 8 juni 2022.

 

Chiffonade van spinazie en paprika’s, basmati rijst, sorbet van radijzen. (koud)

 

Asperges in 2 kleuren; gedraaide aardappelen, roerei, peterselie, geklaarde boter.

 

Zeewolf en kalkoen, korst met granen en noten, aardappelpuree, salade van asperges, blanke botersaus met curry.

 

Gerookte forel “in ’t groen”, terrine van groene kruiden, groene asperge, zurkel, mayonaise met daslook. (Koud)

 

Bisque van schaaldieren met: krab, scampi, gamba, grijze garnalen, zeekraal, aardappelen.     **/***

 

Duo van eendenlever: terrine en gebakken, blaadjes van jonge sla, asperge, confituur van sjalot en groen selder, peperkoek. (Koud-Warm)     **/***

 

Gegrilde dunne lende “Holstein”, wafelaardappelen, wok van spinazie en champignons, lookboter.     */**

 

 

Roomijs van witte chocolade, soep van aardbeien met Espelette peper.

 

Sabayon van asperges, sorbet van groene asperges.

 

Mini-flensjes met sinaasappel, geflambeerd met Grand Marnier.     **

 

Crème brûlée met schapenmelk van de hoeve Espérance (Prouvy) en schapenkaas met bloemen, bladerdeegje met kruiden.     ***

 

 

Petit coeur met dessert:
(voor-/voorgerecht/dessert) € 33.00
Petit grand coeur:
(voor-/hoofdgerecht) € 33.00

Grand coeur:
(voor-/hoofdgerecht/dessert) € 39.00
Grand petit coeur:
(voor-/voor-/voorgerecht/dessert) € 46.00
Très grand coeur:
(voor-/voor-/hoofdgerecht/dessert) € 52.00

In geval van (*) wordt er een supplement aangerekend van € 1.00 op het menu.

In geval van (**) wordt er een supplement aangerekend van € 2.00 op het menu.

In geval van (***) wordt er een supplement aangerekend van € 4.00 op het menu.

In geval van (****) wordt er een supplement aangerekend van € 8.00 op het menu.

 

Voor de kinderen -12 jaar, wordt deze menu in kleinere porties geserveerd:

2 gangenmenu € 24.00 / 3 gangenmenu € 32.00.

 

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923