Ter info tot nader order.

 

In overeenstemming met de nieuwe richtlijnen van de Belgische overheid, hebben we het volgende beslist met betrekking tot boekingen vanaf 27 juni;

Openingstijden van het restaurant / terras:

*middag, enkel op zondag van 12u tot 13u30,

*avond, alle dagen van 18u30 tot 20u30,

*maximum 8 personen per tafel,

*verplicht sluitingsuur voor 01u00,

*tevens beschikken we enkel over 1 keuzemenu van 3, 4 of 5 gangen.

 

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

 

 

Menu vanaf 15 juli.

Aardappelen, rode ui, jonge wortelen, mousse van erwten

dressing van munt.

En / Of

Twee bereidingen van scampi: beignet en kroket,

salade van paprika en spinazie, mayonaise met pepers.

En / Of

Rollade van rund (rauw), gevuld met witte en rode kool,

carpaccio van rode biet, dressing met noten.

*****

Open lasagne met champignons, prei, sjalot,

roomsaus met look.

En / Of

Pladijsfilet, aardappelpuree met tomaten,

visjus gemonteerd met boter.

En / Of

Gegrilde entrecote, wafelaardappelen,

brochette van groenten, groene pepersaus.

*****

Trio met kaas van Orval: bavarois, crème brûlée met pistache,

gesmolten met tomaten en basilicum, confituur van ui.

(suppl. + € 4.00)
En / Of

Eclair met ijs van rode vruchten,

slagroom met rode vruchten.

Of

Soepje van aardbeien en witte Porto,

sorbet van rabarber.

 

3 gangenmenu (voor-/hoofdgerecht/dessert) € 39.00
4 gangenmenu (voor-/voor-/hoofdgerecht/dessert) € 52.00
5 gangenmenu (voor-/voor-/hoofdgerecht/kaas/dessert) € 62.00

Voor de kinderen -12 jaar, wordt deze menu in kleinere porties geserveerd:

2 gangenmenu € 24.00 / 3 gangenmenu € 32.00.

 

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923