Openingstijden van het restaurant:

*donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

*middag van 12u00 tot 13u30,

*avond van 19u00 tot 20u30,

*sluitingsuur 01u00,

*COVID-safe certificaat verplicht vanaf 16 jaar (1 november 2021),

*jaarlijks verlof van 20 september tot 8 oktober 2021.

 

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

 

Deze kaart loopt van 8 oktober tot 14 november 2021.

 

Salade van venkel, Plates van Florenville, bavarois van dille, olie met limoen. (koud)

 

Eclair met champignons, lookroom.

 

Tartaar van zalm met uien, kappertjes, carpaccio van rode biet, postelein, olijfolie. (koud)

 

Filet van forel, wortelpuree en beignet van pastinaak, wedges van aardappelen, dressing van erwten.

 

Gebakken Sint-Jacobsvruchten en gerookt everzwijn, herfstgroenten, olie met dennengeur. (koud-warm)     */ **

 

Ballotine van kalkoen met witte kool, champignons, salade van rode kool, dressing met dragon. (koud)

 

Hinde met witlof, dauphine-aardappelen, saus met rode vruchten.     **/ ***

 

 

Carpaccio van citrusvruchten, (pompelmoes, sinaasappel, limoen), yoghurt, honing, amandelen en munt.

 

Flensje op Bretoense wijze, fondantchocolade, roomijs van witte chocolade.     *

 

Soep van mango, sorbet van kiwi.

 

Crème brulee van kaas met Orval en witlof.

 

 

Petit coeur met dessert:
(voor-/voorgerecht/dessert) € 33.00
Petit grand coeur:
(voor-/voorgerecht) € 33.00

Grand coeur:
(voor-/hoofdgerecht/dessert) € 39.00
Grand petit coeur:
(voor-/voor-/voorgerecht/dessert) € 46.00
Très grand coeur:
(voor-/voor-/hoofdgerecht/dessert) € 52.00

In geval van (*) wordt er een supplement aangerekend van € 1.00 op het menu.

In geval van (**) wordt er een supplement aangerekend van € 2.00 op het menu.

In geval van (***) wordt er een supplement aangerekend van € 4.00 op het menu.

 

Voor de kinderen -12 jaar, wordt deze menu in kleinere porties geserveerd:

2 gangenmenu € 24.00 / 3 gangenmenu € 32.00.

 

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923