Ronny Bosmans (eigenaar/chef) bied u samen met zijn echtgenote Christel Peeters
(eigenares/zaalverantwoordelijke) een restaurantkaart aan, met formules aan vastgestelde prijzen.
De kaart omvat steeds verse producten, en natuurlijk zijn hier ook streekgerechten in
terug te vinden. Deze kaart wordt eveneens maandelijks aangepast.

Er is tevens een speelhoek voorzien voor kinderen, zowel in de bar als buiten. (vraag naar onze kindermenu)

Het restaurant is open van 12u tot 13u30, en van 19u tot 20u30. Sluitingsdag = dinsdag en woensdag.

Formules Au Cœur de Lacuisine.

Petit cœur = voorgerecht + voorgerecht + dessert = 32.00 €
Grand petit cœur = voorgerecht + voorgerecht + voorgerecht + dessert = 45.00 €
Petit grand cœur = voorgerecht + hoofdgerecht = 32.00 €
Grand cœur = voorgerecht + hoofdgerecht + dessert = 37.00 €
Très grand coeur = voorgerecht + voorgerecht + hooofdgerecht + dessert = 54.00 €

Bij (*) is er een toeslag van 1.00 euro op het menu.

Bij (**) is er een toeslag van 2.00 euro op het menu.

Bij (***) is er een toeslag van 4.00 euro op het menu.

Bij (****) is er een toeslag van 8.00 euro op het menu.

Deze kaart loopt van 10 oktober 2019 tot 17 november 2019.

(deze kan licht gewijzigd worden naargelang de beschikbaarheid van seizoens-ingrediënten).

Bent u allergisch aan allergenen, breng ons op de hoogte bij uw reservatie!

Waaier van rode biet, appel, raap, aardappel, spruitjes, mayonaise met dragon.(koud)        17 €          27 €
Boschampignons, gebakken aardappelen, sjalot, krokantje met peper van boschampignons, lookboter met peterselie.     *18 €      **29 €
Trio van rivierkreeftenstaartjes: bavarois, sorbet en een salade met tomaat en groene boontjes, olie met citroengras. (koud)       17 €          27 €
Filet van zeebaars, pastablad met kaas van Orval, spinazie en kerstomaten, getomateerde visjus.               17 €          27 €
Buideltje van: tarbot, Plate van Florenville, champignons en witloof, jus gemonteerd met boter.   **20 €    ***32 €
Sint-Jacobsvruchten en witte pens, aardappelpuree met appel, balsamicosiroop.     *18 €      **29 €
Wilde eendenborst, salade van witloof met noten, Plate van Florenville, gelei van veenbessen. (koud)
    *18 €      **29 €
Escalope van kalf, wafel aardappelen, boschampignons, kalfsjus.     *18 €      **29 €
Filet van hinde, quiche met pompoen en Charlotte aardappelen, spruitjes, saus met groene  peper.
***22 €  ****34 €
 
Mousse van witte chocolade en sinaasappel.                 8 €
Taartje met speculaas en platte kaas, roomijs met kaneel.
     *9 €
Crème brulée met kiwi’s.
       8 €
Sabayon met appeljenever en z’n garnituur.      *9 €
Trio van kazen uit Wavreumont: van koe, geit en schaap, confituur van uien en pompoen.

 

***12 €